2011. április 30., szombat

Számítógépes védőszemüveg - Jelenlegi ára: 25 000 Ft


Majdnem minden PC-használó tudja, hogy a régebbi típusú katódsugárcsöves monitorok elektromágneses sugárzást bocsátanak ki. Aki azonban úgy gondolja, hogy a modern síkképernyős monitorok egészségesebbek, valószínűleg csöbörből vödörbe esik. Ma már konkrét bizonyítékok vannak arra, hogy a TFT és LED típusú síkképernyős monitorok háttérvilágításuknak köszönhetően vissza nem fordítható szemkárosodást okozhatnak.
 
Habár ezt hosszú távú vizsgálatok még nem igazolták, a mostani, igen komolytudományos eredmények azt sugallják, hogy a szemet megterhelő kék színbengazdag fényspektrum károsíthatja a szem hátulsó részében elhelyezkedőmakulát. Ennek következménye: időskori makuladegeneráció (IMD) alakulhatki. Az erős, kék túlsúlyú fény ráadásul a hormonháztartásra is negatív hatássalvan. Ez az Ön szervezetére hosszú távon stresszhatást fejt ki. Lehet, hogy ez álla képernyő előtt dolgozók egyre növekvő problémáinak hátterében?
 
Ahelyett, hogy megvárnánk, amíg a legutóbb megindult, az agresszív számítógépes fény által a látásra gyakorolt hatást vizsgáló tudományos kutatások befejeződnének, már most védekezhetünk a káros hatások ellen.
Egy új, innovatív fejlesztéső védőszemüvegnek, a PRISMA® V1-es szemüvegnek köszönhetően az egészségükkel törődő PC-használók biztonságban érezhetik magukat.



Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Az aukció vége: 2011-05-12 11:41
. Számítógépes védőszemüveg - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése