2011. július 28., csütörtök

László Imre: Új nagy egészségkönyv - Jelenlegi ára: 8 190 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Új nagy egészségkönyvA könyv listaára: 9990 Ft. Leírás:
Alapvető igényünk az, hogy megértsük, pontosan mi is történik szervezetünkben. Ez különösképp akkor válik fontossá, ha valamilyen problémával, betegséggel küszködünk - szinte mindenki szeretné átlátni, hogy milyen szervével mi is történik, mi a gond és mi az ajánlott kezelés hatásmechanizmusa. Sokszor az orvosoknak a részletes magyarázatra nincs idejük, energiájuk ez a kötet ezt pótolandó jött létre, és nem kevesebbet tűztek ki célul megalkotói, mint hogy a laikussal is megértessék az emberi szervezet felépítését és működését egészségesen és betegen egyaránt. Ezt az igen átfogó témakört négy nagy fejezetbe szerkesztették. Az elsőben a betegség kialakulásakor tapasztalható panaszokról és tünetekről olvashatunk, majd szervcsoportonként haladva megismerkedhetünk az emberi test részeivel. Ezt követően a különböző problémákhoz tartozó kórismék és a javallott gyógymódok összefoglalása következik. Az utolsó fejezetben az egészségmegőrzéshez, illetve annak visszanyeréséhez ajánlott életmódbeli tanácsokat olvashatjuk. A kötet végén találjuk a betegségek mutatóját. Az egyszerű, érthetőségre törekvő, tömör szöveget színes fotók és szemléltető ábrák egészítik ki. ISBN: 963-09-4544-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 8 190 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 20:11
. László Imre: Új nagy egészségkönyv - Jelenlegi ára: 8 190 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése